HOME      PROJECTS    ABOUT     PRESSROOM     CONTACT     FRIENDS

Picknicktafel Fundraising
Je heet Hanneke, bent creatief, vrijzinnig en geëngageerd en je wil de zestien robuuste, maar kale picknicktafels op je terras op ludieke wijze verfraaien. Dus vraag je 
Vage gasten en PopUpPR een kleurrijke actie te organiseren. Een actie die unieke tafels oplevert, eer doet aan je kunstzinnige karakter, aandacht van publiek en pers oplevert en die de wereld een plezier doet.

PopUpPR voor de Favella Fundraising
PopUpPR en Vage Gasten verzorgden de persmap, foto- en videomateriaal en trokken een blik BN'ers open. Schilders, street artists, actrices, tv-persoonlijkheden, tattoofetisjisten, allemaal namen ze belangeloos de kwast ter hand om op een zonnige zondagmiddag in mei de tafels om te toveren in kunstwerken die zowel het daglicht als de maneschijn kunnen verdragen. Een hoop pers erbij, veel publiek, één grote dolle kliederboel. 

Het resultaat: Tafels om je vingers bij af te likken (zeker aan te raden, vooral als je de rockende hamburger neemt) en Hannekes Boom in één klap op de uitgaanskaart van early adopting Amsterdam. Bovendien kunnen bewoners van Braziliaanse krottenwijken weer wat kleur in hun leven verwachten. De opbrengst van de tafels gaat namelijk naar de Firmeza Foundation, de stichting achter het bekende Favela Painting Project.

Aan de Picknicktafel Fundraising werkten mee:
The OlifantsVenourSNARLize KorpershoekMorrisson Schiffmacher,Michel WillemsenHenxsROYALSTEEZLeon RömerMerijn Kavelaars en Mr.Tit.
En ook 
Geraldine KemperEva BartelsBas KostersJames Worthy en Hanna Verboom.

 PUBLICATIES