HOME      PROJECTS    ABOUT     PRESSROOM     CONTACT     FRIENDS

Hannekes Boom
Horeca 3.0, de bèta-versie. Creatieve bloeiplaats met aanlegsteiger, dakterras en eigen moestuin. Nog net geen strandtent, maar wel zoiets. Hergebruikt hout, picknickweide, beschilderde schuif-lekker-aan-tafels, originele keuken met écht lekker eten en een rijke bar. En een plan. Namelijk dat jij, als je een creatief idee hebt, mede mag bepalen wat er gebeurt. In overleg natuurlijk. Want 3.0 betekent ook dialoog. Samen uit, samen 
Hannekes Boom.

De voormalige 17e eeuwse nautische toegangspoort tot Amsterdam opende in het voorjaar van 2011 haar deuren. Vijf vindingrijke Amsterdammers mochten de tot dan braakliggende plek naast het Centraal Station van de gemeente gaan ontwikkelen. Om er wat moois te laten ontstaan. Een creatieve vrijhaven, met wekelijkse jamsessies, dj's, live-art en evenementen in samenwerking met uiteenlopende Amsterdamse organisaties.

PopUpPR voor Hannekes BOOM
PopUpPR verzorgt vanaf de opening de PR. Zet interviews uit, zorgt voor 
media aandacht en blijft waar mogelijk meedenken over verdere invulling van het concept. Winterklaar maken van het interieur met open haard en nieuwe bar? PopUpPR stippelt een strategie uit en versiert de opknapbeurt met een mediaslinger. Nieuwe kaart? PopUpPR krijgt 'm in de picture. Samen met de oprichters en de barstaff natuurlijk. Want samen uit, samen, nou ja.. Hannekes Boom dus.

 PUBLICATIES