PupAmsterdam

PUP is een live-blog event waar jonge makers van kunst, muziek, mode, acts, theater, eten & drinken zich offline presenteren aan een select gezelschap werkzaam in de creatieve sector en met oog voor nieuw talent. De eerste editie vond plaats op vrijdag 24 juni in de Amsterdamse Stadsschouwburg. Meer dan 35 jonge talenten lieten aan circa 300 genodigden zien wat ze op creatief gebied in huis hebben. PUP Amsterdam is een initiatief van Annemarie van Gerrevink en Nina Pierson. www.pupamsterdam.nl

PopUpPR

PopUpPR heeft meegedacht én meegeschreven aan alle communicatieuitingen; van  de perberichtgeving tot de copy voor de website, flyer en poster. Daarnaast heeft PopUp samen met Sara Nix PUP Amsterdam all-round ondersteun in de positionering en de productie van event in de Amsterdamse Stadsschouwburg. PopUp heeft PUP samen met de jonge initiatiefnemers stevig op de kaart gezet door vooraf en tijdens publiciteit te genereren in de Amsterdamse cultrele uitgaansscene.

Inmiddels Popt PUP Amsterdam maandelijks op uiteenlopende locaties 'Up' en biedt een platform aan jonge creatieven in de kunst, mode en muziek.